Ek het R250 000 gewen!

Maandag, Desember 8th, 2014

Geskryf deur: Charl Oberholzer

R250 000

Dis wonderlik, ek kry gister ‘n boodskap dat ek ‘n MTN kompetisie gewen het (alhoewel ek Cell C is). Ek bel toe onmiddelik die nommer (gewone selfoon nommer) terug en daar word vir my gesê dat die stelsel aandui dat ek inderdaad R250 000 gewen het en onmiddelik my bankbesonderhede en ‘n R180 MTN beltyd-kode aan hul moet stuur. Ek kon skaars my lag hou en giggel toe verskriklik soos ek mense op ‘n streep bel om die goeie nuus te verkondig. Die giggel het egter in ‘n grom verander…

Ek word toe ontnugter met die idee dat dit ‘n bedrogspul is, dat niemand jou sal vra om jou bankbesonderhede oor die foon te gee nie (of dalk is al my vriende net bitter jaloers). Dis nou ‘n dillema, wat as dit waar is?

Ek het besluit om ‘n rekening te gaan oopmaak by die bank en daardie besonderhede deur te stuur en dan te kyk wat gebeur. Indien die geld nie inbetaal word nie sal ek net nooit weer daardie rekening gebruik nie. Sal almal op hoogte hou wat gebeur.

Hier is ‘n paar opsies wat ek oorweeg om met die geld te doen:

1.) ‘n Motor koop wat se vensters kan oopmaak en se stuurwiel nie gebreek is nie

2.) Lid word van AfriForum en Helpende Hand

3.) Lotto speel

4.) Vir myself ‘n persoonlike assistent aanstel

5.) ‘n MTN simkaart gaan koop

Sê asb vir my dit is nie ‘n bedrogspul nie???

Ander Artikels

Wie betaal vir die vervanging van ʼn meenthuis-uitlaatpyp?
Vraag: Gee asseblief raad oor wie verantwoordelik sou wees vir die vervanging van ʼn uitlaatpyp in die kombuis van ʼn eenheid as dit deurgeroes het en aan die buitekant van die eenheid afgebreek het.   Antwoord: Eienaars is verantwoordelik vir die herstel en onderhoud van hulle eenhede en die beheerliggaam het dieselfde verantwoordelikheid met betrekking […]
Tipes kontantbeleggings
VASTE DEPOSITOREKENING ʼn Vaste depositorekening is ʼn tipe spaarrekening waar jy jou kontant vir ʼn spesifieke tydperk deponeer in ruil vir ʼn vaste rentekoers, wat gewoonlik hoër is as een wat jy uit ʼn gewone bankrekening sou ontvang. Tipies vereis vaste depositorekenings dat fondse in die rekening gelaat word tot die vervaldatum, met moontlike boetes […]
Voertuigfinansiering verduidelik
Tensy jy ʼn rekenmeester is, is voertuigfinansiering gekompliseerd. Weet jy hoe finansieringsbepalings werk? Is dit ʼn goeie idee om ʼn residu te neem?  Wat van die rentekoers – moet jy dit vas of gekoppel neem? Ons het met WesBank gesels vir hierdie beginnersgids oor die finansiering van die motorvoertuig van jou drome! Bereken hoeveel jy […]
1 2 3 161